Milner je igrao protiv Messija i Ronalda, ali za njega je jedan drugi igrač bio najteži protivnik
Milner je zbog Zahe dobio dva crvena kartona

Igrač Liverpoola ističe da je jako nezgodan za čuvanje

Milner je igrao protiv Messija i Ronalda, ali za njega je jedan drugi igrač bio najteži protivnik

S. Pašalić

James Milner je 2015. godine kao slobodan igrač stigao u Liverpool i od tada je odigrao veliki broj utakmica za ovaj klub.

Engleski veznjak je u ovom periodu igrao veliki broj utakmica protiv jakih timova, a sada je otkrio ko je bio igrač protiv kojeg mu je bilo najteže igrati.

Milner je pored ostalih igrao protiv Lionela Messija i Cristiana Ronalda, ali tvrdi da je Wilfried Zaha zapravo bio najteži protivnik s kojim se suočio.

"Dva puta sam dobio crveni karton nakon prekršaja na njemu, nepredvidljiv je.", rekao je Milner.

"Vidite kako je teško igrati protiv njega kada ga gledate. A kada igrate protiv Zahe on je nezgodan i jako težak igrač za čuvanje", dodao je igrač Liverpoola.

Nedavno je Patrice Evra izjavio s druge strane da je upravo James Milner bio najteži protivnik s kojim se on suočio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Najteži protivnik protiv kojeg sam igrao bio je James Milner. Igrao sam protiv Messija mnogo puta i ne mogu reći da je lak za čuvati, ali mogao sam se nositi s tim. On je opasan kada ode u sredinu jer se tada može namjestiti i na lijevu i na desnu nogu", rekao je Evra za Sky Sport i dodao:

"James Milner je bio najgori jer me je znao isfrustrirati. Ja sam napadački orijentisan bek, a on me je pratio svuda po terenu, čak je bio i u skok duelima sa mnom. To me je mnogo frustriralo. 'Jednostavno idi u napad i pusti me na miru', pomišljao sam...".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi