Milner se sukobio sa Messijem, a zatim otvoreno govorio o Argentincu

Težak poraz Liverpoola

Milner se sukobio sa Messijem, a zatim otvoreno govorio o Argentincu

Samir Mlaćo

Liverpool je sinoć sasvim lako položio oružje kod Barcelone. Bilo je 3:0 za Katalonce koji su briljirali i jedno nogom izborili put u finale Lige prvaka.

James Milner je imao sjajnu priliku za Engleze da postigne pogodak, no na kraju je mreža španske momčadi ostala netaknuta.

Nakon utakmice dao je svoje viđenje utakmice. Bio je sasvim iskren.

"Ne pogađate, budete kažnjeni. To je fudbal. Možete se samo nakloniti Messiju. Ima još revanš, ali teško je šta reći sada", kazao je Milner i dotakao se sjajnog Messija.

"Pokazao je veličinu i zaslužuje svu naklonost".

Messi odbio pružiti ruku

Pred kraj prvog dijela Messi je bio u centru pažnje nakon duela sa Jamesom Milnerom. Igrač Liverpoola je namjerno udario Messija, ali to sudija nije vidio.

Milner je uvjeravao da nije imao namjeru, ali se na usporenom snimku pokazalo suprotno. Čak je pružio ruku Messiju, no Argentinac je odbio da mu uzvrati.

Na nesreću Redsa uzvratio je na najgori mogući način i to sa dva gola u finišu utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Liverpool ima sve osim golgetera .Nema ko da zabije gol
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi