Otišao je čovjek bez dlake na jeziku

"Guardiola je kukavica i džukac, a Klopp obično go*no"

18

Komentari (18)

Mirsad1705
Ne razumijem ove novinare. Mino Raiola je bio i ostao veće g**no i džukac od svih nabrojanih i nenabrojanih fudbalskih trenera i menadžera. Za razliku od Raiole, bezdušnika i lihvara, Gvardiola i Klop su pokazali i da imaju mu*a a i da imaju znanja, jer su u fudbalu osvojili sve što se osvojiti može i to sa različitim klubovima. Krpelj i uš Raiola je samo znao mešetariti i zarađivati na tuđim vrijednostima, baš kao pravi pravcati parazit. Koje je njegovo fudbalsko znanje i postignuće?
amza
Suga unistio je fudbsl zbog njegove pohlepe ovo vise nije fudbal niti su ovo istinski fudbalerri preolaceni razmazeni ****ari
Bhf
Ovaj kao da je iz bosne manager pa njegovi igraci morali igrati po svaku cijenu.Mogao si baliti tamo nekim trenerima a svaki koji nije placao tvoje igrace ispade da je go*no a ti ko fol bio dobar.Nikad od tebe covjeka nije bilo koji si gledao da ogulis svaki klub ali ima jedna pravda i nista neces ponijeti sa sobom.
user1621626775
Vide se rezultati ta dva trenera ne treba niko o njima pricat jer djela njihova govore vise od hiljadu izjava i tekstova...gvardiola jes da puno trosi i uzima dobre ekipe al klop je doktor !
hake
Izgleda da je Raiola nekog od vas guzzio u redakciji.
user1646545334
Šta baljezga ovaj krimos. Da hoce više ovakvih pokrepati svijet bi bio mirniji.
King_Kenny
...Balotelli placen 20 miliona i zabio 1 gol u citavoj sezoni,sta je trebalo,da ga Klopp ceka do danas da zabije jos jedan gol...sreca pa dodje covjek i rastjera tu bagru i zavede red i disciplinu.
MaDaj
Može još jedan članak molim vas?
Mackintosh
Jedan je Ivica Osim! torpedo na kurtzu nosim
juve10
Malac, nisu ti lijepi ti komentari. Čovjek nek'počiva u miru. Bio je cijenjen i medju hordama. Ne želi niko da se svadja s tobom baš iz poštovanja prema legendi Bh nogometa. Ivica, nadam se da će ti naši bar spomenik i ulicu dati, zaslužio si. RIP. Hz
henna
@Mackintosh može ovako: Yebo te ivica osim a ti njega . GNJIDO REDAKCIJSKA meter ti opletem
denimen9
Kada je nama Ibra rekao da je Pep ****ara od covjeka
King_Kenny
@denimen9 ...zasto?...jer ne da da mu se umisljene zvijezde petljaju u posao i kroje sastav i taktiku?
Ibro
Ne nije tacno da je Ibrahimovic umisljena zvijezda. Za najmanju mintazu je postigo najvise golova i to je zapisano. Ali ga gardiola nije postovo nimalo
Pixi2021
@Ibro Dobar je fudbaler ali i jedno arogantno gov*o koje nezna da se ponaša.. Čovjek sa onakvom platformom bi trebao biti mnogo bolji primjet omladini i nije on jedini ima ih jos mnogo poput njega.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.