Sahranjen Mino Raiola, Zlatan Ibrahimović "skrhan", Erling Haaland "izbezumljen"

Legendarni menadžer

Sahranjen Mino Raiola, Zlatan Ibrahimović "skrhan", Erling Haaland "izbezumljen"

A. Čaušević

Vijest o smrti Mine Raiola šokirala je fudbalski svijet.

Raiola je preminuo u subotu u 55. godini nakon što duge bolesti. Od početka godine je u bolnici nakon osjetljive operacije u januaru.

U privatnoj ceremoniji održanoj danas Raiola je sazgranjen u Monte Carlu, a sahrani su prisustvovali članovi uže porodice i neki od bliskih prijatelja.

Među igračima koji su bili prisutni bio je vidno skrhani Zlatan Ibrahimović te ''izbezumljeni'' Erling Haaland koji se spremao za veliki transfer ovog ljeta.

Osim njih na sahrani su bili prisutni Gianlugi Donnaruma, zatim Cesc Frabregas, zatim Marco Verratti i Matthijs de Ligt te legenda Juventusa, Pavel Nedved.

Oglasi

Sa smrću Raiola odmah se pokrenula priča ko će naslijediti njegovo carstvo, a prema nekim izvještajima Italijan je već odlučio šta će biti s njegovim carstvom.

Kako stvari stoje Raiolin posao će naslijediti advokatica Rafaela Pimienta kao i niz savjetnika s kojim je Raiola sarađivao već neko vrijeme.

Dok je bio živ Raiola je realizovao neke od najvećih transfera u historiji fudbala, a Forbes je njegovo bogatstvo procijenio na 70 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovog ljeta neki od njegovih kapitalaca kao što su Haaland i Paul Pogba su trebali realizovati transfera i tako svog menadžeru donijeti odličnu zaradu, međutim sada će se za njihove karijere brinuti neko drugi.

Top Komentari

hake
Ode majstor u grob bez cvonjka u džepu.
9 3
Zulfikar
Ode coj’k a neokusi bajramski kadaif, što ti je dunjaluk.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi