Svi pričaju o gospodskom potezu selektora Crne Gore nakon meča u Podgorici

Radulović sve oduševio

Svi pričaju o gospodskom potezu selektora Crne Gore nakon meča u Podgorici

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Crna Gora sinoć je poražena pred svojim navijačima od Srbije sa 2:0 u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ipak, i pored poraza selektor domaće selekcije Miodrag Radulović oduševio je sve gospodskim potezom nakon utakmice.

Crna Gora je pobjedom protiv Bugarske u gostima odlično otvorila kvalifikacije, ali sinoć na prepunom stadionu u Podgorici nije uspjela da dođe do bodova protiv Srbije.

Iako su Crnogorci odigrali odličnu utakmicu na kraju su Orlovi uspjeliu finišu meča da dođu do pobjede golovima rezerviste Dušana Vlahovića.

Nakon utakmice trener domaćeg tima Miodrag Radulović bio je vidno nezadovoljan zbog rezultata jer je Crna Gora odigrala sjajan meč, te je poručio da je rezultat 2:0 u korist reprezentacije Srbije u najmanju ruku nerealan.

"Poslije ovakve utakmice i ovakve naše igre, rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo 45 izvanrednih minuta, taktički besprekornih, imali dvije šanse i već tada sam se pribojavao starog fudbalskog pravila da ćemo biti kažnjeni kad ne iskoristimo prilike", rekao je Radulović i dodao.

"U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, ali smo nažalost imali dvije iznuđene izmjene zbog povreda, koje su nam poremetile sistem. Prvi gol je iz čiste slučajnosti, a vidjećete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. To je stara priča kada smo mi u pitanju".

Oglasi

Međutim, nakon utakmice selektor Crne Gore pokazao je da je veliki gospodin jer je svojim potezom oduševio javnost u regionu.

Naime, iako je njegova reprezentacija doživjela poraz na kraju je ovaj 55-godišnji stručnjak otišao do autobusa Srbije kako bi se pozdravio i čestitao gostujućoj selekciji na pobjedi u Podgorici.

   Selektor Crne Gore otišao do autobusa reprezentacije Srbije kako bi se pozdravio i čestitao im na pobjedi.

Crna Gora se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa tri osvojena boda koliko ima i Mađarska koja je druga, ali Mađari imaju meč manje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Srbija je prva u grupi sa šest bodova, a u donjem dijelu tabele nalaze se Litvanija i Bugarska koje su bez bodova na startu kvalifikacija za EP.

Kvalifikacije za EP nastavljaju se već u junu kada će Crna Gora dočekati na svom terenu 17. juna ekipu Mađarske, a s druge strane Srbiju tri dana kasnije očekuje gostovanje Bugarskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi