Rajković šutnuo loptu i pljunuo ka navijačima Crne Gore zbog dobacivanja: "Vlahović ti je** ženu"

Nije to mogao da podnese

Rajković šutnuo loptu i pljunuo ka navijačima Crne Gore zbog dobacivanja: "Vlahović ti je** ženu"

E. Čaušević

Srbija je sinoć u Podgorici uspjela da pobijedi Crnu Goru s 2:0 i odlično otvori kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. No, u centru pažnje našao se rezervni golman gostiju Predrag Rajković zbog verbalnog okršaja s domaćim navijačima.

Gosti su utakmicu riješili u samom finišu kada se u centru pažnje našao rezervista Dušan Vlahović koji je uspio da zabije dva gola i donese pobjedu svojoj reprezentaciji.

Srbija je nakon dva odigrana kola prvoplasirana na tabeli s maksimalnih šest bodova, ali i Crnogorci mogu biti zadovoljni jer iz uvodna dva kola imaju na kontu tri boda.

Stadion u Podgorici sinoć je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, ali nije sve proteklo u najboljem tonu kako se očekivalo.

Posebno se u centru pažnje našao rezervni golman gostujuće selekcije Predrag Rajković koji je tokom zagrijavanja imao verbalni okršaj s pojedinim navijačima domaće selekcije.

Rajković je i ovaj meč odgledao s klupe, ali ni slutio nije da će upravo on biti glavna tema na društvenim mrežama.

Oglasi

Naime, pojavio se video na kojem se vidi kako Rajković ljutito šutira loptu ka pojedinim navijačima Crne Gore, a prema prvim informacijama to je uradio jer su ga oni izbacili iz takta svojim dobacivanjem.

Navodno, pojedini navijači su u nekoliko navrata dobacivali Rajkoviću: "Vlahović ti je** ženu" zbog čega je on izgubio živce i napucao je loptu, a potom je ušao u verbalnu raspravu s njima i pokazao koliko mu je to zasmetalo.

Rajković je tim navijačima prvo poručio: "Napušite se k***a", a zatim i pljunuo u njihovom pravcu što svakako uopšte nije za pohvalu.

@un_po_2 #predragrajković #anarajkovic #dusanvlahovic #srbijatiktok #tiktok #viral #viralvideo #viraltiktok #fyp #foryou #foryoupage #popular #popularcreator #popularvideo #tiktokviral #kvalifikacije #trend #srbijacrnagora #crnagora #fudbal ♬ Drift - Breskvica & Teodora

Naravno, navijači domaće reprezentacije aludirali su na navodni skandal iz Katara kada su se pojavile špekulacije da je Rajkovićeva supruga Ana imala ljubavnu aferu s Vlahovićem.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pisalo se tada da je čak došlo i do tuče u svlačionici Srbije, ali ubrzo su sve strane demantovale te navode.

Ipak, navijači Crne Gore to nisu zaboravili i odlučili su da iskoriste to sinoć i uspjeli su da na taj način u potpunosti izbace iz takta Rajkovića.

Promo

Top Komentari

Mftony
Pa naravno ,ima nas milion u Srbiji. Zapamtite možemo da se svadjamo,ali na braću ne damo.Crna gora i Srbija to je jedna Familija... Neka je vječna Crna gora!
0 1
zajid08
:)) Jesu ludi ovi crnogorci...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi