9

Komentari (9)

vitez_bosnjo
Pjanke je kralj sve dok ne igra...
hamdi kurtes
Levat je u Barsu doš'o sa mirazom od Juvea,samo da ga se kutarišu.Kad je miraz potrošen,levat dobija nogu.
FahroKonjHodzic
pomocno smetalo
AmellemA
Sve moj do mojega.
user1604155860
Ja licno volim Pjanica moze se reci obozavam ali brate pretjerali sta sa pisanjem o njegovom ststusu u Barceloni isto kao kada je prelazni rok sa Djekom non stop ga selite a covjek gdje je tu je.
King_Kenny
Gdje nece biti odusevljeni,levat pristao da mu skresu 60%plate i jos mu ne daju da igra.
GuiliDamou
Memphis Depay, tom kralju je trening i fudbal sporedna stvar, zaradjuje preko socijalnih mreza, ulaze u crypto i sprda se! Meni samo nije jasno kako neki klub smije “rizikovat” i ulozit pare u takvog igraca…
DelPiero
Zato sto nisu neke pare, nije velik rizik jer je besplatan transfer uz solidnu platu. Bilo kako bilo mislim da ce biti bolji od Ramseya i nekih drugih koji su na slican nacin dosli.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.