23

Komentari (23)

felee
Samo ****e šute na nepravdu
Vedox
Neka je naš stoput, ali nije zaslužio minutažu. Kada uđe ne preuzima rizik i ne doprinosi igri Barce. Plus sada igraju odlično tako da nema potrebe za Miralemom.
Pornicar
Volim Pjanića zato što je naš, bez dileme. Ali veće prevare od igrača od ovih vrhunskih, ja u životu nisam vidio. Mlak i mlitav u duelu, bez muda da povuče loptu i uradi konkretnu stvar, dodaje u 90% slučajeva prvom do sebe, bježi od odgovornosti. Identičan profil Rahimiću birvaktile, jedino što Rahimić nije znao izvoditi prekide, a Rahimić je bio jači u duel igri. I to je to. Velika prevara.
Pornicar
I da, potpuno opravdan potez Kumana. Imao je Pjanke sasvim dovoljno prilika za dokazivanje, nije uradio apsolutno ništa. Nego, valjda da nam bude lakše, spominjemo Busketsa i De Jonga. Apsolutno zasluženo su u prvom timu ispred njega. Znači, čovjek, Miralem Pjanic, za solidno vrijeme koje je dobijao, uradio je na terenu - 0.
Saray
Ovo ti je sreća da se riješiš glupe Barse i Kumana,samo nisi trebao pristati na smanjenje plate i bježi što prije....
emial766
Jeli ko konto da ce uzet mjesto onom spancu i holandjaninu?? De Jong je Ronaldov miljenik i Busqe je Spanski reprezentativac. Onaj ko je mislio da ce on ici prije nije sa ove planete. E sad poslje sto i kad je dobio priliku igrao je lose je druga prica. Nogomet je cudna stvar
Kenotala
Hoce li ponovo Serif pjevati na proslavi transfera?
Eno30
Sretno Pjanicu bolje ti je da bjezis iz te Barse u toj ekipi mnoge zvjezde se nisu naigrale. Od Ibrahimovica, Hanrya itd
Pajver
Odigrao 28 utakmica ?
Mele
Bez titule na kraju, vidjece se da li mu vjeruje..
sdsport15
"On se našao na transfer listi jer previše bitan igrač za Koemana i očekuje se da će 30-godišnji bh. fudbaler napustiti Camp Nou". Gramaticki oblik: Prosto nerazumljiva recenica... Bravo za "novinara":-)
SeoRusilac
Jbg Pjanke puno si se družio sa novinarima
Probisvjet
Nije nesto mnogo vise odigrao kompletnih utakmica u Barceloni od mene. Boli te briga Pjanke uzmi ih lopatom kada su supci doveli supka zutog.
Ters
Nije bas da nije nikako igrao, da nije dobijao sansu. Ali to sto je igrao je za zaborav - 0 golova, 0 asistencija, 0 icega. Sigurno njegova najgora sezona
Barbarez9
Ja Volim Miralema ali Ronald je u pravu, nije opravdao nimalo ono sto se od njega ocekivalo, dodajmidatidodam ide dalje
ludilobrale
Pa valjda ti je drug jasno da ga je psihicki ubio Pjanic napravi grssku ovaj ga izvede nit mu je dozvoljavao da sutira nit mu je davao prostora dovoljno pogrijesi pa sta . Znaci treneri u Lyonu ga znao koristit i bio odlican u Romi Totti ga pustao da sutira odkale hoce pogledaj j Aleggriev intervijuo Pjanicu kod njega bio standradan i nezamienjiv samo kod ovog cobjeka ne zna nista kaze neogra. Pa bolan nemozes u Italiji igrat u bilo kom timu da neigras odbranu a Pjanic pored sebe mora imat nekog ko je dominatan fizicki da nadoknati u sredini tu fiziku i snagu koja je neophodna. Pjanic je 8 nije 10tka izmedju ostalog Aleggri je najbolje objasnio kvalitete Pjanica i znao ih koristiti gdje i kako Kooman to ne zna i to je to nema polemike .
malezija
Bravo za komentar,
Zaštita Identiteta
A nemojte me zezati ljudi... U ligi prvaka igrao 3 utakmice čitave, i još 3 po preko 60min. U kupu igrao jedan meč 120min, i u tom meču mu čovjek dao da puca penal - garant i to da bi ga ponizio... i ovaj promaši penal. U ligi je još 7 puta igrao preko 45min znači imao je 15ak utakmica gdje je mogao igrat ozbiljan fudbal da je znao uklopit se u ekipu. Nije znao, igrao je ispod očekivanja, izvoli sjedi na klupu. I u juventusu i u Romi je iza sebe uvijek imao jednog-dvojicu da trče i kupe lopte da bi on odmoran mogao kreirat igru, ovdje to ne prolazi ako nisi Messi. U 28 utakmica ima 3 žuta kartona i to mu je sva statistika ove sezone.
Comandini
Ide Kuman uskoro na transfer listu
BogatiDijasporac
Nema šanse. Laporta mu vjeruje.
DanteDMC
Najsvježije informacije. Dijasporac juče bio na kafi s Laportom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.