15

Komentari (15)

Convicts
Ja papka majko mila i ovog pjanica,slabo si mu se u guzicu uvuko bjezi odatle bjezi pa zar da molis za mjesto u ekipi a ja fudbalera i kurca.
Gvardijan
Mozda se necete sloziti sa mnom ali moje misljenje je da ce najbolje biti da prelomi i ode u neki drugi klub jer ocito da u Barceloni ne razmisljaju puno o njemu.Steta da jedan takav igrac,sa velikim kvalitetom i znanjem sjedi na klupi ili cak ni to,vec na tribinama.A to bi bilo bolje i za nasu reprezentaciju jer bi stalnim igranjem bio u top formi i davao svoj maximum u utakmicama koje su pred njom.
Kockoglavi
Pa ovi nasi novinari samo crnjace. Jbt tvoje pisanje.
user1644415954
I šta je novinar htio reći. Nije kraj svijeta,nije to naša Liga,svako se mora dokazati.
Klicko
Liga prvaka,španska liga,kup.Sve je naše ove sezone.Višća barsa višća katalunja
King_Kenny
@Klicko ...i Višća Edin.
Ribery
I ovaj se Xavi umislio da je neki trener..
King_Kenny
@Ribery ...za njih je Bayern penicilin,da hoce opet sa njima u grupu u LP da ih opet resetuju...
PapaK
@Ribery Kakav je trener vidjecemo.
King_Kenny
...ovi Meksikanci ili su placeni da budu nakantani ili su blago retardirani,ljudi svi skupa nisu pretrcali 10 kilometara za 90 minuta,setali po terenu cijelu utakmicu...a Pjanic je budala sto je pristao na smanjenje plate...
PapaK
Reci ti Pjanicu da je budala, ovako sa SS.ba. Ha ja. Tvoje je misljenje jako bitno.
vence
Kako je bola ovo vazna utakmica? Vazniji Nerluskoni kup koji se ne igra vec 10 godina :)
PapaK
Spanski novinar Javi Miguel tvrdi da je Xavi obavijestio Pjanica o odluci (ostaje) i da igrac sada moze da se fokusira na sezonu koja dolazi, a pocinje vec za vikend kada Barca docekuje Rayo Vallecano u 1. kolu La Lige. Pjanic uopste nije bio u planu za veceras. Nico Gonzales ce biti posudjen.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.