19

Komentari (19)

delta
Ma mrs i ti ostvaren cilj....
user1659354598
Vidi ti seljaka da nisu fudbaleri svi bi ovo pljuvali ovako glupi Bosnjo sav sretan kad vidi ovo
SarajFK
Ljubomorni ste!
Zulfikar
Ovog malog Pjanica treba liferovati iz repke za sva vremena.
think
Ne govori to, sinoć sam to napisao i dobio sam gomilu dislajkova.. frajer namjerno dobio žuti da ne ide u Rumuniju igrat još i odglumi povredu poslije izgubljene lopte..
volta
Think Momak se očistio od kartona i u garažu može igrat opušteno, šta da je u Rumuniji ili u prvoj utakmici barata dobio žuti karton, al eto bitno je pametovat
znalac001
Bice bosna prvak svijeta ups zaboravio sam da smo ispali u barazu
MaDaj
Hahahahhaha stvarno treba nad ebati…
delta
Ko nisu uvjek ovako radili,tek sad....daj bjezite bolan,cim bude bas bitno opet nas nigdje nema,nas mentalitet....
C.Banks
Osvojili svjetsko prvenstvo, moraju malo i zapjevat, pa ja
King_Kenny
...zar ne rece Sehic da nema vise ovog kafanisanja?...
PRESEDAN
Pa i nije bilo prije Crne Gore,cilj ostvaren,zasluženo,Savićević je u Milanu dolazio pijan na trening,al na tekmi najbolji onako mahmuran,ostvari zacrtan cilj,bodi se u venu ako hoćeš.
znalac001
SarajFK
sehic je veliko zlo
samww2
Džeko i Kolašinac se zasluženo opustili. Pjanić izborio žuti da ne mora dolaziti na slijedeću utakmicu i odma nakon toga počeo folirati povredu da izađe.
zilan66
Nema staje tu je nema igranja i oprosta onome ko je dogovorio pa pjanic,dzeko su rekli da nece igrati.cestitka igracima na plasmanu u A diviziju.
sslazio
I treba. Ovo je uspjeh. Ne toliko velik ali je uspjeh. Plasman na euro treba da bude nagrada za Dzeku da se oprosti na najbolji nacin. Ovo sa Rusijom nam nije trebalo ali sta je tu je.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.