Malo se jelo, malo se pilo: Pjanić i Džeko se totalno opustili nakon pobjede

Pojavio se snimak

Malo se jelo, malo se pilo: Pjanić i Džeko se totalno opustili nakon pobjede

A. Čaušević

Svaka velika pobjeda u dresu reprezentacije nosi posebnu traži i po tradiciji traži da se proslavi.

Bosna i Hercegovina je izborila plasman u Ligu A nakon što je pobijedila Crnu Goru sa minimalnih 1:0 što se može smatrati prvim velikim uspjehom u eri selktora Ivayla Peteva.

Nakon utakmice naša dvojica najpopularnijih fudbalera Miralem Pjanić i Edin Džeko su snimljeni kako proslavljaju zaista veliki trijumf.

Džeko i Pjanić su bili u odabranom društvu, a interesantno da se tu nalazi i dobro poznati crnogorski pjevač Šako Polumenta kao i defanzivac Sead Kolašinac.

Bh. reprezentativci su sa Polumentom pjevali njegov bezvremenski hit "Dišem za tebe", a evidentno je da se prilikom "trećeg poluvremena" malo jelo, a malo i pilo.

Oglasi

Zmajevi su sigurno zaslužili malo oduška jer su konačno obradovali naciju nakon niza sušnih godina pa će im se ovaj dernek možda i progledati kroz prste.

Inače, novi izazov za bh. reprezentativce je već u ponedjeljak kada će gostovati Rumuniji u meču posljednjeg kola Lige nacija.

Pjanić neće konkurisati za meč pošto je protiv Crne Gore dobio žuti karton te će morati odraditi suspenziju, dok ostaje da se vidi da li će Petev poslati Džeku na poštedu s obzirom da Dijamanta čeka naporan oktobar sa Interom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećanja radi, osim promocije u Ligu A bh. reprezentativci su stigli i do drugog šešira za žrijeb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, osim toga imaju osiguran i baraž za naredno kontinentalno takmičenje.

Evropsko prvenstvo 2024. godine će se igrati u Njemačkoj i eventulani plasman na smotru najboljih reprezentacija Starog kontinenta bi na neki način prestavljao šlag na tortu reprezentativne karijere kako za Pjanića tako i za Džeku.

Top Komentari

King_Kenny
...zar ne rece Sehic da nema vise ovog kafanisanja?...
13 4
delta
Ko nisu uvjek ovako radili,tek sad....daj bjezite bolan,cim bude bas bitno opet nas nigdje nema,nas mentalitet....
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi