Krv nije voda: Nasljednik Miralema Pjanića u dresu BiH, a scene iz Zenice ne ostavljaju dileme
Video:Dino Kurbegović

Edin ide očevim stopama

Krv nije voda: Nasljednik Miralema Pjanića u dresu BiH, a scene iz Zenice ne ostavljaju dileme

M. Šljivak, foto: D. Kurbegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Zenici odraditi trening nakon povratka iz Lihtenštajna, a pred njegov početak na teren je izašao Miralem Pjanić sa sinom Edinom i odradio je zagrijavanje.

Miralem Pjanić mogao bi veoma brzo dobiti nasljednika na fudbalskom terenu. Iskusni 33-godišnji veznjak maksimalno radi sa 10-godišnjim sinom Edinom, te bi po svemu sudeći on uskoro mogao putem svog oca.

Često se na društvenim mrežama može vidjeti kako mali Edin žestoko trenira. Miralem mu je velika podrška, a večeras je u iskoristio priliku da ponovo trenira sa sinom.

Pred trening nacionalnog tima Pjanići su izašli na teren trening-centra u Zenici i odradili su lagano zagrijavanje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Maleni Edin već je imao priliku raditi u veoma poznatim akademijama. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima je član PSG-ove škole, a ranije je imao priliku trenirati u Juventusu i Barceloni.

Ko zna, možda u budućnosti Edin nadmaši slavnog oca.

Top Komentari

Ovo može sa djetetom? Super. Zamisli sad svakog igrača da dođe sa djetetom i da ovako trenira. Živi cirkus.
1 3
Lukamarinsek
Ajde debilu bolesni, svaki ***** nama smeta. Zatupljen narod u pm
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije