Pjanićev sin oduševljeno gleda i sluša: "Dobio je dobre savjete od najboljeg"

Velika čast za malca

Pjanićev sin oduševljeno gleda i sluša: "Dobio je dobre savjete od najboljeg"

E. Škorić

Sin Miralema Pjanića, Edin, našao se u društvu jednog od najboljih fudbalera na svijetu u ovom trenutku.

Reprezentativac BiH, Miralem Pjanić, upoznao je sina sa velikom zvijezdom Manchester Cityja Erlingom Haalandom.

"Edin je dobio neke odlične savjete od najboljeg", napisao je Pjanić u opisu fotografije koja je ubrzo prikupila veliki broj lajkova i komentara.

Haaland je bio povrijeđen, no vratio se i želi sa Cityjem da odbrani naslove prvaka Engleske i Evrope. On je jučer izabran za drugog najboljeg igrača svijeta na dodjeli nagrada FIFA The Best i mnogi su mišljenja da je najviše zaslužio tu nagradu, ali je ona ipak otišla Lionelu Messiju.

Norvežanin će sa Cityjem tek za devet dana na teren, kada će gostovati Tottenhamu u okviru FA kupa, a narednu ligašku utakmicu igra tek 31. januara kod kuće protiv Burnleyja.

Oglasi

Što se tiče Miralema Pjanića, on nastupa za Al Sharjah u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Trenutno je pauza, a posljednji meč igrao je 29. decembra prošle godine, dok će naredni odigrati 16. februara u gostima kod Al-Wahde.

Ipak, njemu će jako značajan biti meč u martu u Zenici protiv Ukrajine kada će se BiH pokušati da izbori finale baraža Lige nacija i da na kraju izbori po prvi put odlazak na Evropsko prvenstvo.

Pjanić je u Evropi igrao za velike timove kao što su Lyon, Roma, Juventus i Barcelona, s tim da je odlaskom u Kataloniju 2020. godine na neki način okončao svoju ozbiljnu karijeru.

On naročito prati Seriju A u kojoj je godinama igrao, a iako je navijač Juventusa, smatra da je Inter trenutno bolji i da bi mogao da osvoji Scudetto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Inter je favorit jer ima bolje opremljenu ekipu i više sigurnosti od Juventusa, također i zbog finala Lige prvaka odigranog prošle godine, ali Juventus se mora smatrati vrlo vjerodostojnim konkurentom za Scudetto, i zato što ne igra u Evropi zapravo može biti značajna prednost. Juventus je krenuo novim putem prema svijetloj budućnosti.

Kad nosiš crno-bijeli dres uvijek moraš ciljati na pobjedu, to znam iz iskustva, ali objektivno Inter je u zadnje dvije ili tri godine izgradio vrhunsku ekipu. Tako je bilo i u posljednje dvije sezone, ali nije uspio osvojiti naslov, sada ima još više iskustva i kvalitete. Ali budite oprezni jer Juventus nikad ne umire".

Top Komentari

FudbalskiGenije
Dijete nema djetinsjtvo ovaj klošar ga stalno gura i podmece da se slika sa poznatima lol
0 2
FahrudinKonjHodzic
klempavo siljeze
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti