9

Komentari (9)

Pa ako je Pjanic zaista dobar, pa sto se nije pokazao u reprezentaciji BH, kad je to on pruzio dobru partiju u reprezentaciji, davno je to bilo.
Zulfikar
Moze komotno u Inter ali onaj iz Zaprešića.
Kiss
Pjanić je dobar igrač ali mora da igra u dobrom klubu kao što je bio u Juventusu,to je činjenica,e sad najbolje bi bilo da ode u Bayern i tu bi se po mom mišljenju idealno uklopio
Kiss - Ti i fudbal, isto sto i Marica i kriva banana.
King_Kenny
...Pjanic je vrhunski igrac,ali Barcelona mu je upropastila samopouzdanje,kao i mmogim drugim igracima...steta sto je u najboljim godinama spao na to da propada u turskoj ligi gdje idu penzioneri...nadam se da ce otici u Inter,odgovara mu Italija,mozda bi ozivio karijeru.
Goran86
Pa nije vise ni zaradio da ga placaju kroz ono sto pokazova unazad 2 do 3 godine brat bratu...ali eto neka ga u Barsi pa neka ga oni masno placaju 6,7 mil koliko vec plate. Plus bonus Serif
Mackintosh
Opet o ovom propalitetu?
Tshabalala
Pa kako nece biti los kad je u pola Prvenstva u Spaniji otisao da nadogradi kosu..ee bem ti zivot
PRESEDAN
Ovaj je zreo za TC
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.