Miralem Pjanić u Dubaiju "naletio" na Anthonyja Joshuu: "Dvije zvijeri i ja"

Pripremaju se za okršaj s Milanom

Miralem Pjanić u Dubaiju "naletio" na Anthonyja Joshuu: "Dvije zvijeri i ja"

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa trenutno se nalaze u Dubaiju gdje se spremaju za meč Superkupa Italije koji za destak dana igraju protiv Milana u Saudijskoj Arabiji.

Veliki broj svjetskih zvijezda prethodnih sedmica boravi u Dubaiju gdje slave novogodišnje praznike, a među njima je i prvak teške kategorije Anthony Joshua.

Britanski bokser nedavno se slikao s Ronaldom, a sada je red došao na Miralema Pjanića. Bh. igrač je slučajno naletio na Joshuu i odlučio je to iskoristiti za fotografiju.

S njim je bio i saigrač Medhi Benatia, a Pjanić je sve nasmijao opisom fotografije. "Dvije zvijeri i ja", napisao je Pjanić aludirajući na to da da nije baš "razvijen" kao Joshua i Benatia.

View this post on Instagram

2 beast’s and me 😂😌

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Juve nudi Pjanića Manchester Unitedu za Paula Pogbu?

Kako navodi Tuttosport, rukovodstvo Bianconera je spremilo ponudu Manchester Unitedu, a kao dio "paketa" u transferu 25-godišnjeg Francuza je i Miralem Pjanić.

Pogba je velika želja Stare dame. Čine sve kako bi ga ponovo doveli, a ponuda timu sa Old Trafforda bit će Miralem Pjanić i poprilična suma novca.

Francuski veznjak je od 2012. do 2016. godine igrao zaista fantastično u dresu Juventusa. Osvojio je četiri naslova prvaka i Torinu često naziva svojim domom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na ljeto 2016. godine Juve ga je prodao Unitedu za tada rekordnih 105 miliona eura, a kao zamjena je u Torino stigao Miralem Pjanić. Pokazao se to kao još jedan dobar potez čelnika prvaka Italije jer je i bh. fudbaler igrao zaista odlično.

Pjanić je u protekle dvije i po gdoine odigrao 114 utakmica za torinskog velikana, a ugovorom sa klubom je vezan do ljeta 2023. godine.

Top Komentari

sportsport
Da je Joshua sarmu probo...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi