Bivši golman reprezentacije BiH u stručnom štabu Zmajeva?

Mirsad Dedić obavio razgovor sa Petevom

Bivši golman reprezentacije BiH u stručnom štabu Zmajeva? · Saznajemo

Midhat Šljivak

Ivalyo Petev polako sklapa stručni štab pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, razgovor sa novim selektorom danas je obavio legendarni golman Sarajeva i Slobode Mirsad Dedić i on bi mogao biti uključen u stručni štab bh. tima.

Dedić je skupio više od 30 nastupa za reprezentaciju BiH i to u periodu od 1996. do 2001. godine kada se stvarala naša nacionalna vrsta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Odmah po završetku igračke karijere počeo se baviti trenerskim poslom, a pod njegovom trenerskom palicom stasali su mnogi golmani, prije svega u tuzlanskoj Slobodi.

Dedić je pored Slobode radio i u redovima FK Tuzla City.

Top Komentari

Inter_tz
E strucnog staba i da ne kazem cega,dno dna jel to petev bas inzistiro na dedicu ko li mu kroji gace
9 1
VenamaHrabrih
Je li ono bilo finale kupa kad je Deda opalio onog željovca, pa onda legao ko fol povrijeđen? hahahahaha, jesam se ismijao ko malo kad... Sad kad u SŠ bude Begoviću objašnjavao zakone fizike ko onda kad je protiv Grčke primio (0:1).
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti