Teletović: Pokazali smo da smo sposobni za velike stvari!

Sretan zbog velikog uspjeha naše reprezentacije

Teletović: Pokazali smo da smo sposobni za velike stvari!

S. Mlaćo

Pobjedom nad Latvijom sinoć na Ilidži 79:73 košarkaška reprezentacija naše zemlje osigurala je plasman na Evropsko prvenstvo.

Naši momci pružili su još jednu sjajnu partiju, a čestitke im je uputio i predsjednik Saveza Mirza Teletović.

Teletović se zahvalio i svim prijateljima Saveza te navijačima.

"Idemo na nase 10. Evropsko prvenstvo u historiji! Zelim cestitati svim igracima na fantasticnoj igri, na nesebicnom zalaganju, na bespostednoj borbi za dres sa grbom, jedine nam Bosne i Hercegovine, a posebne cestitke idu nasem strucnom stabu, koji je sve to lijepo poslozio i sa ogromnim samopouzdanjem i vjerom u ove momke, doveo nas do Eura!
▶️ Zelim se zahvaliti i svim nasim prijateljima i navijacima, koji su nam davali podrsku, bodreci nas porukama, jer drugacije i nije moglo u ovom trenutku, a veliko hvala ide i svim nasim sponzorima, kao i svima, koji su ucestvovali u organizaciji ovih utakmica!
▶️ Pokazali smo da smo sposobni za velike stvari, kako na terenu, gdje smo ostvarili fantastican rezultat, tako i mimo terena, gdje smo dobili same pohvale za napravljeno!
▶️ Do kraja kvalifikacija su nam ostale jos dvije utakmice, ali momci su vec na Eurobasketu, a uvjeren sam da cemo vec u sljedecoj utakmici slaviti i plasman nasih djevojaka na Evropsko prvenstvo!
▶️ Idemo jos jace i jos sigurnije!
💙 Haj'mo Bosno, haj'mo Hercegovino...", napisao je Teletović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=223549755803337&set=a.216458466512466[/facebook]

Promo

Top Komentari

Ajax11
Kada imas ljude od struke u savezu...prvi covjek-NBA igrac, sportski direktor Samir Avdic legenda BiH košarke, trener i njegovi pomocnici sve 1 klasa...odmah je rezultat tu!
7 0
Slobodas
Radite malo na afirmaciji kosarke , da svi mogu gledati utakmice reprezentacije a ne samo 1% ljudi koji imaju Nova Sport !!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi