Misimović i Spahić došli da pruže podršku Zmajevima
Misimović i Spahić važe za dvije legende bh. fudbala, a njihovo prisustvo bi svakako trebalo puno značiti sadašnjoj generaciji koja broji dosta mladih igrača.

Dobro poznata lica na treningu našeg tima

Misimović i Spahić došli da pruže podršku Zmajevima

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ovim trenucima odrađuje posljednji trening pred odlučujući susret protiv Austrije u Ligi nacija.

Pred Zmajevima je jako bitan meč, a to su prepoznala i dva nekadašnja asa našeg nacionalnog tima Emir Spahić i Zvjezdan Misimović koji su se pojavili u Beču kako bi pružili podršku nekadašnjim saigračima.

Spahić i Misimović su se pojavili na večerašnjem treningu što je zabilježio i naš fotograf i to u trenutku kada su časkali sa selektorom Robertom Prosinečkim.

Sigurni smo da njihovo prisustvo može biti samo pozitivan detalj po naše reprezentativce koji bi sutrašnjim remijem ili pobjedom osigurali prvu poziciju u grupi i plasman u polufinale.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi