Misimović se našalio na svoj račun: "Pjaniću, zamalo da oboriš moj rekord"

Nije trčao kao Pjanić, ali je bio genijalac

Misimović se našalio na svoj račun: "Pjaniću, zamalo da oboriš moj rekord"

Otkako je okončao bogatu igračku karijeru, Zvjezdan Misimović prilično je aktivan na društvenim mrežama.

Nekadašnja 'desetka' reprezentacije BiH na svom Instagram profilu često s fanovima dijeli fotografije iz privatnog života, a nerijetko se mogu vidjeti i duhoviti komentari koji Misimović ostavlja svojim bivšim saigračima.

Na njegovoj 'meti' sada se našao - Miralem Pjanić. Mali princ je briljirao u sinoćnjem meču protiv Atletico Madrida i pretrčao je najviše kilometara od svih igrača (12.17 km), a Misimović je u svom stilu to komentarisao, aludirajući na to kako je uvijek kritikovan jer nije bio pretjerano agilan u trčanju.

"Zamalo da oboriš moj rekord, ali za dvije utakmice", našalio se Misimović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nasmijalo je to i Pjanića, koji je Misimovićev komentar podijelio na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije