Mitrović ponovo pravio probleme, meta je ovaj put bio David de Gea
Igrači Uniteda spriječili veći sukob

Srbijanski napadač ima kratak fitilj

Mitrović ponovo pravio probleme, meta je ovaj put bio David de Gea

S. Pašalić

Nogometaši Manchester Uniteda su danas u Premiershipu na gostovanju kod ekipe Fulhama stigli do nove pobjede rezultatom 3:0.

Ekipa Ole Gunnar Solskjaera je nastavila sa sjajnom serijom dobrih rezultata i ponovo obradovala svoje navijače koji mogu biti veoma zadovoljni.

Razloga za zadovoljstvo nemaju navijači Fulhama koji se nalazi u katastrofalnoj situaciji i sa 17 bodova su na pretposljednjem mjestu na tabeli.

Čini se kako je današnji rezultat, ali i igra Fulhama danas ponovo razbijesnila reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića.

On je pred kraj utakmice u 89 minuti jednostavno izgubio živce te je ušao u verbalni sukob sa golmanom Uniteda De Geom. U jednom trenutku je De Gea uhvatio za vrat Mitrovića i činilo se da bi moglo doći do većih problema, ali se Jones ubacio između dvojice igrača i spriječio veći sukob.

Mitrović je po ko zna koji put da ima kratak fitilj i da mu ne treba mnogo da uđe u sukob sa drugim igračima.

Mitrović je ulazio u sukob i sa saigračima

Nedavno je Srbijanski napadač bio učesnik tučnjave sa saigračem na času joge. Kako su izvijestili otočki mediji, Mitrović je napao svog saigrača Aboubacara Camaru jer se ovaj ružno ophodio prema učiteljici joge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Damu je unajmio menadžer Fulhama Claudio Ranieri kako bi pomogla igračima da se opuste, istegnu i skocentrišu te oporave od napornih treninga i stresnih utakmica, ali Camara je bio jako nepristojan, pa ga je Mitrović napao.

Saigrači su reagovali i spriječili neki žešći sukob dvojice napadača, a ovo je još jedan od pokazatelja da atmosfera na Craven Cottageu nije nimalo dobra.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zmajbosnjacki9295
OPET SRBI!!!!!
5 0
the5
Ček, pa čovek je "pravio problem" tek kad ga De Gea uhvatio za vrat. Branio se. Šta je trebao da radi, jbg? A u drugoj situaciji, na jogi, sam razumeo da je branio nastavnicu joge. Šta je loše uradio, pa ovakav naslov?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi