Mkhitaryan: U Romi mi je ugodno, želim ostati ovdje

Armenac odlučan

Mkhitaryan: U Romi mi je ugodno, želim ostati ovdje

E. Škorić

Armenski reprezentativac Henrikh Mkhitaryan planira da ostane u Rimu.

Veznjak je u Romu stigao na posudbu iz Arsenala i sada planira da ostane s klubom kako bi, prema njegovim riječima, osvajao trofeje.

"U Romi mi je ugodno - i u klubu i u gradu. Želeo bih da ostanem. Naš glavni zadatak je da se kvalifikujemo za Ligu šampiona i osvojimo neke trofeje", tvrdi Armenac.

"Još uvijek nemam puno godina za igrati. Želim imati ugodne uspomene koje bi se povezale sa naslovom ili s ekipom. Italijanski fudbal je podcijenjen, ima mnogo jedinstvenih kvaliteta, ovdje je zanimljivo igrati ", zaključuje Mkhitaryan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

31-godišnjak je ove sezone u dresu Rimljana odigrao 20 mečeva, dao je šest golova i upisao četiri asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi