Bh. niželigaš se hvali svojim stadionom i poručuje: "Spavaš li mirno, Premijer ligo?"

Odlični uslovi za rad

Bh. niželigaš se hvali svojim stadionom i poručuje: "Spavaš li mirno, Premijer ligo?"

A. Čaušević

Pojedini bh. niželigaši imaju odlične uslove za rad, barem kada su u pitanju bh. standardi. 

Svojim stadionom na društvenim mrežama se pohvalio i FK Mladost iz Kikača, klub koji se takmiči u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona.

U Mladosti su proteklih sedmica radili na uređenju enterijera Tom Cat Arene,a radovi su uspješno okončane pred meč sa Rijekom iz Šerića.

"Spavaš li mirno Premijer ligo, Prva ligo FBiH i Prva ligo RS? Radovi na enterijeru prostorija kluba su upravo završeni. Sve je spremno za utakmicu u nedjelju. Tom Cat Arena nikada nije izgledala ljepše”, poručili su iz Mladosti.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

No description available.

Inače, Mladost je vodeća na tabeli i blizu je promocije.

Top Komentari

Arnel925
Haha eto bas je dovoljno za premijer lige nalijepiti naljepnice u WC-u i kao odma postaješ profesionalni klub.
11 0
Alsami
Vi serendate, ljudi trebaju biti primjer premijerligasima...imate svlacionice u premijer ligi koje ne izgledaju ovako..., Sarajevo, radnik, borac, sloboda....svaka cast treceligasu na trudu
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi