28

Komentari (28)

user1618328879
Sramota za sve klubove da se ne izjasne,bilo iz kojeg entiteta,sutra ce se isto svima desiti, ne samo zeljo sloboda i city da se iglase ,nego i zrinjski,siroki,pa i borac i ostali premijerligasi, ovo je sport i tako treba biti a ne politika . Mladost je ostvarila opstanak sportskim putem i nemaju se istali pravo ljutit koji ispadaju,ako mi svi ovako budemo gledali i pisali samo po fejsu j.... nam se pise. Respekt Velezu ciji sam navijac kao i Sarajevu, podrzite oboni ostali da nebi bili u istoj situaciji iduce sezone i vi
Gari Garinča
U nogometnom savezu sjede drveni pravnici s kojima Vico upravlja na daljinski. Bošnjački klubovi konačno moraju stati Vici na put i reci DOSTA JE.
Maximilian
Eki "došli" do dokumenta a jasno se vidi da vam je Mladost dostavila. ?
13245768
U obrazloženju odluke se na 4 lista presipa iz šupljeg u prazno.
Mikiii
Da je uredu ovo što rade Mladosti NIJE i trebaju do kraja ići do CAS-a kako bi došli do pravde. A zašto bi Željo stao uz njih kad ni oni nikad nisu kao i ostali klubovi bili na Željinoj strani kad se njima nepravda dešavala. Tad su svi bili po strani i šutili.
rabodimis
Ja vas podrzavam, budite uvijek samo svoji.. uostalom ovo je isto i morz radio, samo ne ovako ofirno i seljacki.. Svi koji su se pobunili zele SPORTSKO natjecanje, svi koji su presutjeli su lovci u mutnom i imaju neki interes od ove situacije, jednostavno, uopste nije tesko za shvatit.. zeljo ne treba da podrzava ideje koje nisu u skladu sa njihovom filozofijom.. samo ostaje ta je*ena cinjenica da su svi sljedeci, uopste nije bitan ni Borac ni vi ni mi, nit neki treci klub, ovo su samo politicke igre a PL im je kec u rukavu za zavadjanje, milosevicev recept, tacno prepisan.. Uvijek prvo ginu hrabri i mali pa suzdrzani i nepristrasni i na kraju samo pociste kukavice i ulizice.. od vas i nisam ocekivao neku podrsku nekom drugom klubu, vi ste dio problema a ne rjesenja.. mene cudi Sloboda, listica kojoj su igraca stocirali u tunelu, Zrinjski bez Evrope radi sudija, TC sa Cvijetom Srebrenice uz "mars na Drini".. svima normala sto poginu Olimpik pa Mladosti.. samo budali nije jasno da je ona sljedeca..
malibega
Potpisujem sve! Apsolutno tačno! Kada su sarajevo i velež uvidjeli šta je vici plan, i digli se, iz želje su se pravdali što se sarajevo nije bunilo kad je željo pokraden?!? Wtf? Husić iz tc sa cvijetom Srebrenice se prodao za poziciju u savezu, sloboda me ne čudi, odavno rade sa srbima. Pali su mi u očima od onog kolektivnog psovanja markala. Čelik, šta reći, narkomani 80% ostalih 20% ne može doci do izrazaja od klošara.
hz_033
Zato sto ce se ovo desavati i zwlji vwc sljedece sezone ako se ne kaze Vico stop !!!!!!
Kasikara
Pa Zelji se desavalo 2 godine zaredom pa penal u Bijeljini,pa prosle sezone kada je samo 2-3 boda bio iza Sarajeva kada se liga prekinula a 22 boda ostala u igri ,pa sudije ..itd Evo desavalo se malo i ove sezone..Fino se upozoravalo od Manijaka sta se sprema..A vi se sladili..evo i Zeljo se odazvao uprkos svemu sto se desavalo svih ovih godina!!!
Ade1987
Sta je sad Bošnje kad sam ovdje rekao da ovaj Cico će nam uništiti i ono malo sto je valjalo vi ste me ovdje napali isto tako je bilo pri izboru selektora sad vidim da isti ti nickovi napadaju Cicu ali ovo je samo početak možda će u njegovom mandatu izgraditi neke terene ali ostalo ce sve pokvariti živi bili pa vidjeli a prodanim dušama nema pomoći
2323
A ima li Krupa reflektore ???
Ade1987
Dobojan59
Gdje je sad Azmir Husić ne oglašava se kako je ušao u savez i postao potrcko Vici.
Jadnimi
Ovi idioti se proglašavaju pravnim expertima, i rade gluposti. Ova odluku obara svaki pravnik pripravnik. Samo me intersuje ko će snositi odgovornost, za ovaj paceraj.
enko
Prvo ,ako padne ova odluka,treba da padnu nasi domaci izdajnici ,pa tek onda vice i braca federalci.
starmac
Nije mi jasno šta čekaju ŽELJO,SLOBODA,TUZLA CITY.Imate li imalo obraza i morala da podržite ove klubove u nastojanju da se barem kakva takva pravda zadovolji.
atomskimrav
Nema nista od tih nabrojanih,a naravno mi od rvatskih klubova. Sve je ovo odavno izrezirano.
Kremenko
Mislim da su se u medjuvremenu pridruzili.. Stvarno su ih supacki izbacili... pa mogli su im dati jos vremena... ovi supacki do neba. Nadam se da ce uefa suspendirati sve PL iz evro takmicenja.
user1621626775
Ma bez obzira ko za koji klub navija ovo je cirkus i treba samo da se pokrene da ljudi iz fife i uefe uvide problem a trebace im samo dva kola da pregledaju i sve da suspenduju a mogo bi Musija to zakotrljat sad ako se ozbiljno zauzme za svoj klub i svoja prava
Baboisback
Vico hoce da spasi Radnik. Koji je to klosar. Trebaju svi Bosnjacki klubovi da se dignu protiv ovoga.
Alkkk
Samo Velez i Sarajevo nazalost, ostali su kleklnuli pred vicu i ekipu. Obraz nema cijenu i na kraju su samo mladost, olimpik, velez i sarajevo pokazali da su dostojanstveni i da nisu na prodaju.
Uber_i
Alkk.velez mora jer ga dogodine ceka druga liga pa se pripremaju unaprijed
Ryder7
O čemu pričamo druže, prošle godine se ova ista Mladost Vici sagela da Borac ide u Evropu, a oni da ostanu u ligi, nauštrb Čelika. Začas se vrati i njima i Sarajevu. I sad svi pričaju o izbore om na terenu, a prošle sezone je 11 kola ostalo da se bori na terenu.. Pa nikom ništa ?
user1603303812
Nejavljaj se ti dužni ste i bogu i narodu zato ste izbačeni cao kantonalac
Zaštita Identiteta
Ovo će svaki pravnik srušiti. Spinovana je sintagma "odigravanje utakmica koje iz objektivnih razloga ne budu mogle odigrati na stadionu kluba" i pogrešno je izvučen zaključak da će se odlučivati o tome da li postoje objektivni razlozi. Razlozi su objektivni dok god stadion kluba ne ispunjava zahtjeve saveza. Okanite se ******ovanja i radite svoj posao varalice.
CL14
Ovo zaista je katastrofa cemu ovo vodi
Ajax11
Niko osim ovi klubova se nece ni odazvati!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.