Musa Mateo je još i dobro prošao - Fotografije sudijskih prostorija u Humskoj govore sve
FOTO: Kurir.rs

Na ovo niko nije navikao da se događa

Musa Mateo je još i dobro prošao - Fotografije sudijskih prostorija u Humskoj govore sve

E. Oštraković

Ekipa Napredka ostvarila je minimalnu pobjedu od 1:0 na gostovanju kod Napretka, a nimalo lijepi prizori viđeni su nakon utakmice.

Naime, sudijske svlačionice su apsolutno demolirane nakon ove utakmice, a to pokazuje koliko nezadovoljno su bili navijači domaćeg tima.

Prostor u kojem su bili Nikola Radaković i njegovi pomoćnici je apsolutno uništen nakon utakmice.

Igor Duljaj je nakon utakmice jurio sudije i htio je da se obračuna sa njima, a navijači su ih također gađali sa svim i svačim prilikom ulaska u tunel.

FOTO: Kurir.rs
FOTO: Kurir.rs

Osiguranje je spriječilo veće incidente. Sudije su s terena ispraćene s jakom pratnjom, a s tribina su prema njima letjeli brojni predmeti.

Oglasi

Navijači crno-bijelih su uvjereni da je prvenstvo Srbije odavno riješeno. Iako su bili vodeći u dobrom dijelu sezone, nikad nisu vjerovali da mogu doći do titule.

Razlog je najveći rival FK Crvena zvezda. Jasan je stav navijača i igrača crno-bijelih da politika gura crveno-bijele do novog naslova i da se tu ništa ne može učiniti.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Sudije nazivanju slugama Fudbalskog saveza Srbije. I večeras su žestoko protestvovali na svaku odluku i ponovo će biti dosta priče u srpskim medijima.

Partizan je nakon 25 kola ostao na 60 bodova, ali od večeras bi mogli preseliti na drugo mjesto ako Crvena zvezda slavi kod Radničkog u Nišu.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Ustaskoj izdrkotini iz kamenjara jbem mamu korumpiranu. Iako ne navijam za FK Sarajevo, ne volim korupciju. Familiju mu jbem, kao i Gigovicu i ostaloj bagri.
0 1
Bronson94
Sta je ovo, malo Sarajevo malo beograd, miješaju se tekstovi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti