Srbija bruji o situaciji u kaznenom prostoru Napretka - Je li sudija oštetio Partizan za penal?

Jedna od spornih situacija

Srbija bruji o situaciji u kaznenom prostoru Napretka - Je li sudija oštetio Partizan za penal?

E. Oštraković

Svega je sinoć bilo u Beogradu nakon što su fudbaleri Partizana poraženi na domaćem terenu od Napretka sa 1:0, a nakon utakmice viđen je pravi haos na terenu, ali i van njega.

Trener Partizana Igor Duljaj veoma je nezadovoljan suđenjem Nikole Radakovića u meču protiv Napretka iz Kruševca. Njegov tim je poražen s 1:0, a Duljaj očigledno sudije smatra odgovornim.

Duljaj je bio jako bijesan na sudiju Radakovića je r je priznao gol koji je postigao Napredak. Smatrao je trener Partizana da je ranije bo faul na njegovom fudbaleru.

Sada se pojavio još jedan video snimak zbog kojeg su bili bijesni svi u Partizanu jer smatraju da ih je sudija oštetio za jedanaesterac.

Nakon jednog duela sa protivničkim golmanom igrač Partizana ostao je ležati na podu. Svi su tražili penal, ali sudija se nije oglasio, a to je izazvalo veliko negodovanje domaćih.

Oglasi

Osiguranje je spriječilo veće incidente. Sudije su s terena ispraćene s jakom pratnjom, a s tribina su prema njima letjeli brojni predmeti.

Navijači crno-bijelih su uvjereni da je prvenstvo Srbije odavno riješeno. Iako su bili vodeći u dobrom dijelu sezone, nikad nisu vjerovali da mogu doći do titule.

Žestoko je bilo i nakon utakmice kada su navijači Partizana koji se nisu mirili sa porazon odlučili demolirati sudijske svlačionice.

Prostor u kojem su bili Nikola Radaković i njegovi pomoćnici je apsolutno uništen nakon utakmice.

Tako je novi skandal potresao fudbal u Srbiji, a navijači Partizana sudije zovu slugama Fudbalskog saveza Srbije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

I večeras su žestoko protestvovali na svaku odluku i ponovo će biti dosta priče u srpskim medijima.

Bili su igrači Partizana do sinoć prvi, a obzirom da je Zvezda slavila u svojoj utakmici sa da je Partizan drugi na tabeli sa dva boda zaostatka.

Top Komentari

Sektor10
Naravno da nije penal kad golman prvo kolenom udara loptu.
0 2
Delegat
Samo cemo da uporedimo kazne
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi