Modić pronašao spas karijere: "Kod nas nije kao u Želji"

Mladi bh. nogometaš karijeru nastavlja u Krupi

Modić pronašao spas karijere: "Kod nas nije kao u Želji"

Andrej Modić, bh. nogometaš koji je svojedobno bio pod ugovorom s velikim Milanom, potpisao je za Krupu.

Na premijerligaške terene ovaj 22-godišnji vezista je stigao još u januaru potpisavši za Željezničar, međutim avantura na Grbavici je neočekivano brzo završila, pa se Modić bacio u potragu za novim klubom.

Prethodnih sedmica je pregovarao s nekoliko klubova, kako iz naše zemlje tako i inostranstva, a izbor je na kraju pao na Krupu s kojom je potpisao trogodišnji ugovor.

"Sve smo završili sa Modićem, potpisali smo trogodišnji ugovor. U našem klubu Modić će pokušati oživjeti karijeru, u što uopšte ne sumnjam, jer se radi o uistinu kvalitetnom veznom igraču. Napravio je dobar izbor, imamo strpljenja i mogućnosti da ga vratimo na nivo na kojem treba da bude. U Krupi nije kao u Željezničaru da se po svaku cijenu juri rezultat", kazao nam je predsjednik Krupe Dragomir Ilić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Modić je pored Željezničara i Milana u proteklih godinama još oblačio dresove Vicenze, Brescije i Rendea. Prošao je i sve omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi