Bahati fudbaler izašao iz zatvora: Počeo je trenirati, ali svaki naredni kiks će ga skupo koštati

Klub više neće trpiti njegovo ponašanje

Bahati fudbaler izašao iz zatvora: Počeo je trenirati, ali svaki naredni kiks će ga skupo koštati

H. Zilić

Velika fudbalska nada Juventusa Mohamed Ihattaren više puta je dolazio u centar pažnje zbog svog ponašanja van terena, nego li zbog partija na samom terenu.

Novi incident je režirao sredinom februara.

Ihattaren je uhapšen zbog napada na svoju djevojku, a prethodno je također bio i velikim problemima zbog kriminalnih prijetnji i određenih dugovanja.

Posljednji Incident nije povezan s njegovim prethodnim uhićenjem zbog prijetnji. Trenutno je bez kluba nakon što se razišao s Ajaxom, iako je ugovorom i dalje vezan za Juventus.

Međutim, Juventus je čini se spreman dati još jednu i kako stvari stoje posljednju šansu ovom bahatom fudbaleru.

Italijanski mediji prenose vijest da je Ihattaren pušten iz prtivora nakon višednevnih saslušanja i ponovo se pridružio treninzima Juventusa.

Oglasi

Ihattaren je izgleda odlučio okrenuti list. Na svom Instagramu postavio je video sa treninga i Juventusovog stadiona.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/Co7J2Zjgolr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f73c1c36-284a-47fe-8264-381726cf8955[/instagram]

Vidjet ćemo da li je to trenutak koji će zamazati oči javnosti. Ne bi bilo prvi put da se smiri pa da ponovo bude u problemima i u svađi sa zakonom.

Juventus mu sigurno neće oprostiti naredni i minimalni kiks tako da će njegovo ponašanje biti pod velikom lupom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ihattaren je u Juventus došao 2019. godine iz PSV-a kao jedan od najvećih talenata nizozemskog fudbala. Nakon toga igrao je na posudbama u Sampdoriji i Ajaxu, da bi se ponovo vratio u torinski klub.

Skupio je 30 nastupa za omladinske selekcije Nizozemske i postigao sedam golova. To su bili nastupi od U15 do U19 selekcija. Još uvijek interesantno nema nastup za U21 reprezentaciju Lala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi