Više nema nikakve dileme: Salah javno rekao gdje će igrati naredne sezone

U Liverpoolu su i dalje zabrinuti

Više nema nikakve dileme: Salah javno rekao gdje će igrati naredne sezone

E. Čaušević

Mohamed Salah s Liverpoolom još uvijek nije postigao dogovor oko novog ugovora.

Već nekoliko mjeseci špekuliše se o tome da li će Salah produžiti svoj ugovor s Redsima i ostati na Anfieldu, a Egipćanin je već u nekolio navrata odbio ponude čelnika Liverpoola.

Kako su objavili mediji u Engleskoj najveći problem je plata koju Salah traži i navodno želi da godišnje zarađuje oko 40 miliona funti, a Liverpool ne želi na to da pristane.

Čak su se pojavile špekulacije da bi Salah na ljeto mogao da napusti Redse i da bi ga Liverpool mogao prodati ukoliko ne produži ugovor kako bi izbjegli mogućnost da ode naredne godine bez obeštećenja.

Međutum, Salah je danas obradovao navijače Liverpoola jer je izjavio da će ostati u ovom klubu sigurno i naredne sezone, te da trenutno uopšte ne razmišlja o novom ugovoru i fokusiran je samo na finale Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ostajem u Liverpoolu i naredne sezone i to je sigurno i sasvim jasno. Uopšte ne mislim trenutno o novom ugovoru. Ne želim da budem sebičan jer sada nije pravo vrijeme da se priča o novom ugovoru", rekao je Salah.

Ipak, u Liverpoolu su i dalje zabrinuti jer im Salah nije dao nikakav konkretan odgovor, te se s pravom pribojavaju da bi on na kraju naredne sezone mogao otići kao slobodan igrač ukoliko ne produži svoj ugovor.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...prodati ga pod hitno po zavrsetku sezone,kad u subotu natrpa Real oni ce sigurno biti zainteresovani...steta sto Mbappe nije otisao iz PSG,od Arapa se moglo uzeti bogatstvo za Salaha...
1 8
MaDaj
Pametan tip, odigraš još jednu sezonu i onda ti dorigujes koliku platu želiš, kad predjes besplatno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi