Nema potrebe birati gol sezone: Mohammed Kudus uzeo loptu na 30 metara od svog gola i izveo čaroliju
Spektakularan gol Kudusa

Fenomenalan pogodak

Nema potrebe birati gol sezone: Mohammed Kudus uzeo loptu na 30 metara od svog gola i izveo čaroliju

M. Šljivak

Fudbaler West Hama Mohammed Kudus postigao je večeras gol sezone. U duelu West Hama i Freiburga reprezentativac Gane izveo je pravi spektakl.

West Ham je deklasirao Freiburg (5:0) u revanš susretu osmine finala Evropske lige. Dva gola djelo su Mohammeda Kudusa, a pogodak koji je postigao u 77. minuti bit će kandidat za najbolji u sezoni.

Reprezentativac Gane uzeo je loptu na 30-ak metara od svog gola. Uslijedio je potom pravi slalom kroz igrače Freiburga i završnica za prednost od 4:0.

Pogledajte ovaj zaista maestralan potez Mohammeda Kudusa i definitivno je ovo jedan od ljepših pogodaka ove sezone.

[twitter]https://twitter.com/sterlstopk/status/1768356955456762185[/twitter]

Oglasi

Naravno, ovaj potez 23-godišnjeg ofanzivca izazvao je divljenje navijača na stadionu London, a naravno, oduševljeni su i navijači pred malim ekranima.

Kudus je još jednom pokazao da je istinsko pojačanje za Čekićare koji su ga prošlog ljeta Ajaxu platili 43 miliona eura.

Njemu je ovo 33. utakmica u dresu londonskog tima. Trenutno je na učinku od 13 golova i četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ovaj gol definitivno je najljepši u karijeri. Postigao ih je dosta, mnogi su bili lijepo, no nijedan ne može u konkurenciju s večerašnjim koji je spektakularan.

Top Komentari

Ham0
Ubio ih ko Kudus Bademu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi