Ponoćni šamar: Spremio kofere za Madrid, a onda ga dočekale najgore moguće vijesti
FOTO: EPA

Sada je na čekanju

Ponoćni šamar: Spremio kofere za Madrid, a onda ga dočekale najgore moguće vijesti

Haris Zilić

Januarski transfer rok često donese dosta uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, a to smo se bezbroj puta uvjerili u prethodnim godinama, a čini se da ni 2024. godine neće biti manjka uzbuđenja u prvom mjesecu u godini.

Italijanski napadač Moise Kean (23) nije u planovima Juventusa posljednje vrijeme i spreman je bio na odlazak.

Sa Starom damom ima ugovor do 2025. godine, Juve nije spreman da ga proda, ali prihvatili su mogućnost posudbe.

Kean je skoro sve dogovorio sa Atletico Madridom, spremio je kofere za Madrid, ali petak u ponoć donosi mu loše vijest.

Jorgandžije nisu još spremne da prihvate Kaena kao posuđenog igrača jer se nije riješio status Angela Corree.

Oglasi

Argentinac je trebao u Saudijsku Arabiju u redove Al-Ittihada, ali i tu je zakočilo jer se dosta igrača vraćalo u Evropu pa je i Correa malo promijenio film.

U Madridu sada nisu sigurni da li je prodaja Corree opcija iako je fudbaler izrazio želju da promijeni sredinu nakon devet sezona jer je u Atletico došao 2015. godine iz argentinskog San Lorenza.

Odlazak Argetinca otvorio bi prostor napadaču Juventusa, međutim cijela priča je sada zamršena.

Kean čeka spakovanih kofera, ako ostane u Torinu ne piše mu se baš vedra polusezona. I u prvom dijelu sezone dijelu odigrao je svega 12 utakmica gdje je često ulazio sa klupe za rezervne fudbalere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjerovatno italijanski napadač ni u najgorim snovima nije očekivao ovakav rasplet, ali to ne čudi na fudbalskoj pijaci gdje se stvari mijenjaju "5 do 12".

Vidjet ćemo da li će naredni dani donijeti dobre vijesti za Keana, ali sigurno je da u narednim danima mnogo toga možemo očekivati na fudbalskoj pijaci, ne samo kada je u pitanju pomenuti transfer.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi