Svi su mogli čuti šta je treći golman Juventusa dobacio Filipu Kostiću u tunelu

Imao je savjet za Srbina

Svi su mogli čuti šta je treći golman Juventusa dobacio Filipu Kostiću u tunelu

Endin Čaušević

Juventus je sinoć u gostima pobijedio Lecce sa 3:0 na krilima sjajanog Dušana Vlahovića koji je zabio dva gola. No, u centru pažnje nakon meča našao se i Filip Kostić zbog zanimljive scene koja se desila u tunelu stadiona Via del Mare.

Stara dama je uspjela da dođe do ubjedljive pobjede na gostovanju u Lecceu iako u prvom poluvremenu nismo vidjeli golove.

Međutim, u nastavku meča Juventus je slomio otpor domaćih zahvaljujući sjajnom Vlahoviću koji je u svega devet minuta zabio dva gola i pokazao da se nalazi u odličnoj formi.

Pobjedu Juventusa u samom finišu utakmice osigurao je Bremen golom za 3:0 i važna tri boda Stare dame u borbi za titulu prvaka Italije.

Od prve minute sinoć je igrao i drugi srbijanski reprezentativac u Juventusu, Filip Kosić, koji se na terenu zadržao do 74. minute kada je umjesto njega ušao Iling Junior.

Oglasi

Iako nije imao neku zapaženu ulogu u pobjedi Juventusa ovaj ofanzivac našao se u centru pažnje zbog detalja koji je snimila kamera u tunelu Lecceovog stadiona.

Naime, dok su igrači Juventusa izlazili na teren pred početak drugog poluvremena u prenosu se čulo kako treći golman ovog tima Carlo Pinsoglio doziva Kostića jer mu je imao šta savjetovati pred nastavak utakmice.

U Lecceu je sinoć puhao jak vjetar što se moglo vidjeti, a Pinsoglio je dozivao Kostića i poručio mu da u drugom dijelu treba više da šutira ka golu jer vjetar sada ide u prilog igračima Juventusa, te je bio siguran da će golman Leccea biti na mukama. Situaciju iz tunela POGLEDAJTE OVDJE.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kostić se okrenuo i čuo šta mu je treći golman Stare dame rekao i imao je nekoliko pokušaja u drugom dijelu, ali nije uspio da se upiše u listu strijelaca.

Inače, 33-godišnji Pinsoglio već godinama ima ulogu trećeg golmana u Juventusu i to mu uopšte ne smeta. Za Staru damu je upisao tek pet nastupa u prvom timu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi