Mojović: Ne bismo ni išli u Bihać da ne vjerujemo u pobjedu

Novajlija u redovima Zvijezde

Mojović: Ne bismo ni išli u Bihać da ne vjerujemo u pobjedu

Ovog vikenda počinje 18. sezona Prve lige FBiH. Već na startu imat ćemo nekoliko vrlo zanimljivih susreta, među kojima je i onaj u Bihaću, gdje će se sastati Jedinstvo i Zvijezda iz Gradačca.

Zvijezda u novoj sezoni pretenduje na sami vrh tabele, što svakako potvrđuju i pojačanja, a jedan od fudbalera koji je ovog ljeta stigao na Banja Ilidžu je i Nikola Mojović koji je ranije nastupao za Borac iz Banjaluke.

"Super sam prihvaćen u Zvijezdi. Sve protiče u najboljem redu i za ovih sedam dana koliko sam u klubu stvarno nemam nijednu zamjerku", kaže Mojović u uvodu razgovora za SportSport.ba, pa se osvrće na nadolazeću sezonu u Prvoj ligi FBiH.

"Do sada nisam imao priliku igrati u ovom rangu takmičenju, ali od prijatelja i saigrača sam saznao da je liga dobra i zahtjevna. Favorita nema, svi su tu negdje u 'pet deka' i sigurno da će biti zanimljivo u narednim mjesecima."

Ističe kako su on i njegovi saigrači spremni da se iz Bihaća vrate s bodovima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Spremni dočekujemo prvo kolo. Da ne vjerujemo da možemo uzeti tri boda u Bihaću, onda ne bismo ni putovali, mada bi nas zadovoljio i bod. Dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo", kazao je Mojović prema čijem je mišljenju Zvijezda u užem krugu favorita za plasman u Premijer ligu BiH.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi