Monchi: Da je Džeko htio otići...
Sportski direktor Rome ponovo je morao odgovarati na pitanja o Džeki.

Sportski direktor Rome o Dijamantu

Monchi: Da je Džeko htio otići...

Sportski direktor Rome Monchi ponovo je morao odgovarati na pitanja o prvom strijelcu ekipe Edinu Džeki. Džeko je bio veoma blizu odlaska iz kluba, ali na kraju je ipak ostao na Olimpicu uprkos interesu Chelseaja. 

Monchi je često govorio o tome kako Roma nije imala namjeru prodati prvu zvijezdu ekipe, a pred današnju utakmicu na gostovanju kod Verone on je rekao da bi Džeko sigurno otišao iz kluba da je htio.

"Uvjeren sam da bi Džeko, da je zaista htio otići, to i uradio, a isto je i s nama. Mi smo bili 100 posto sigurni da ga ne želimo prodati i dali smo to doznanja u pregovorima", rekao je Monchi.

Također, sportski direktor Rome je upitan i o sudbini trenera Eusebija Di Francesca jer klub igra u veoma lošoj formi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nemamo nikakav problem sa Di Francescom, on je 100 posto naš trener. Nemam nikakvu sumnju. Svi smo pod velikim pritiskom, jer nismo pobijedili sedam zaredom utakmica. Pogledajte Zinedina Zidana - prije šest mjeseci je osvojio sve sa Realom, a danas je situacija potpuno drugačija", rekao je Monchi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti