Monchi o novom ugovoru za Džeku: Ništa novo...
Edin Džeko je u januaru ove godine bio na korak od prelaska u Chelsea. Roma ga je bila spremna prodati, ali se Džeko odlučio ostati. Također, imao je i ponudu Reala iz Madrida, ali i nju je odbio (Foto: EPA)

Aktuelni mu završava za godinu i po

Monchi o novom ugovoru za Džeku: Ništa novo...

Midhat Šljivak

Edin Džeko je i ove sezone glavni igrač Rome.

Bh. napadač igra zaista sjajno i Vučici je donio veliki broj bodova, kako u Ligi prvaka, tako i u prvenstvu Italije.

Međutim, usprkos dobrim partijama u dresu rimskog tima još uvijek mu nije ponuđen produžetak saradnje, što se najavljivalo prethodnih mjeseci u italijanskim medijima.

Sportski direktor Monchi je jasno kazao da od pregovora o novom ugovoru za sada nema ništa.

"Nema ništa novo oko toga. Fokusirani smo na prvenstvo i to je sve što se toga tiče", rekao je kratko je Monchi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin je ugovorom sa Romom vezan do juna 2020. godine, a prethodnih mjeseci je zbog tima sa Olimpica odbio nekoliko evropskih velikana.

Ove sezone Džeko je postigao sedam pogodaka u 15 nastupa za Romu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
E trebao ti je otići Monchi ili ti ga Monći u januaru prošle godine pa da ti zabija golove za Romu Schic ili kako se već zove. Produžit ces ti još godinu siguran budi jer nema ti ko igrati klasičnu 9-ku ko Džeko.
24 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije