Iz Seville potvrdili da žele dovesti Gomeza

Pregovori u toku

Iz Seville potvrdili da žele dovesti Gomeza

E. Čaušević

Alejandro Gomez već neko vrijeme nalazi se na izlaznim vratima Atalante.

Sve je počelo krajem prošle godine kada se Gomez posvađao s trenerom Gian Pierom Gasperinijem koji ga je nakon toga izbacio iz prvog tima.

Odlučeno je da je najbolje da Gomez ide iako je prethodnih sezona bio jedan od ponajboljih igrača kluba iz Bergama. Gomez se povezivao s Interom i Milanom, ali sada su se pojavile špekulacije da bi mogao završiti u Sevilli.

Nakon svega oglasio se i sportski direktor španskog kluba, Monchi, koji je potvrdio da se Gomez nalazi na meti ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mogu potvrditi da smo u kontaktu s Atalantom oko Gomeza. Radimo na tome, ali je još uvijek ostalo dosta posla", poručio je Monchi.

Navodno, Sevilla želi da dovede Gomeza na posudbu do kraja sezone uz opciju da otkupi njegov ugovor za osam miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi