Monchi radi sjajan posao: Završio je veliko pojačanje
Foto: EPA

Justin Kluivert sve bliži Romi

Monchi radi sjajan posao: Završio je veliko pojačanje

M. Šljivak

Sportski direktor Rome Monchi završio je još jedno sjajno pojačanje za Vučicu.

Novi član rimskog tima u narednom periodu postaće holandski fudbaler Justin Kluivert, igrač Ajaxa i sin legendarnog napadača Patricka Kluiverta.

Kako navodi Corriere dello Sport, Roma je dogovorila sve uslove sa mladim fudbalerom, a Ajaxu će ponuditi 15 miliona eura za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Kluiverta je vladao veliki interes. Ovaj 19-godišnjak je jedan od najtalentovanijih holandskih fudbalera, a Roma je u trci za njegov potpis pobijedila Manchester United, Tottenham i Barcelonu.

Kluivert je protekle sezone nastupio u 36 utakmica za velikana iz Amsterdama, a psotigao je 11 golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Kluivert - Dzeko - Under izgleda zanimljivo
3 0
Dofu1921
ponavljate se ba... mjesec dana
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije