Montella: Napustili smo teren ljuti, večeras neću spavati
Montella je zadovoljan sa igrom svog tima u prvih nekoliko utakmica

Fiorentina se trenutno nalazi na dnu tabele sa samo dva osvojena boda

Montella: Napustili smo teren ljuti, večeras neću spavati

S. Pašalić, foto: EPA

Fiorentina je danas u posljednjim sekundama ostala bez pobjede protiv Atalante u gostima.

Izabranici Vincenza Montelle su do 84. minute vodili sa 2:0, ali su na kraju osvojili samo bod, a drugi gol su primili u 95. minuti meča.

Trener Viola je nakon završetka istakao da su igrači i stručni štab Fiorentine danas napustili teren pomalo ljuti.

"Igrali smo protiv Napolija, Juventusa i Atalante, dakle prva tri iz prošle sezone, a igrali smo vrlo dobro protiv svih njih", rekao je Montella na Sky Sport Italia.

"Zaslužili smo nešto više od svih tih utakmica, pa bi nam trebali odati priznanje za nevjerovatno težak početak u prvih par kola."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Napustili smo teren ljuti, jer ako smo u mogućnosti prisiliti ekipu poput Atalante da postigne gol u posljednjoj sekundi za izjednačenje, to znači da ne radimo loše. Večeras neću spavati, ali istovremeno moram pogledati cjelokupno putovanje ove ekipe Fiorentine i reći da smo na dobrom putu."

"Vrlo je komplikovano kada dođemo do posljednjih sekundi i zbog problema sa spremom primoran sam na neke zamjene. Znamo da je Atalanta tako dobra u povratku. Moram gledati na pozitivne rezultate, jer je tim bio dobar veći dio utakmice.", dodao je Montella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi