Montella: Velika pobjeda, a Deulofeu me sada ne zanima

Rossoneri bolji od Torina u Kupu

Montella: Velika pobjeda, a Deulofeu me sada ne zanima

E. Škorić

Milan je sinoć preokretom, s 2:1, savladao Torino u osmini finala Kupa Italije.

Torino je vodio na poluvremenu, ali su Rossoneri u nastavku došli do potpunog preorketa i zakazali duel s Juventusom u četvrtfinalu. Trener Milana Vincenzo Montella bio je zadovoljan.

"Sjajna pobjeda. U prvom dijelu bili smo prespori i naletjeli smo na vrlo dobru momčad Torina. Nakon poluvremena napravili smo sjajan posao i po meni zasluženo savladali tvrdog rivala. Bila je ovo velika pobjeda", rekao je Montella.

Potom je upitan o mogućem transferu Gerarda Deulofeua iz Evertona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znam Deulofeua prilično dobro, ali radije bih govorio o igračima iz moje momčadi".

Montella je kazao da je mnogo momaka u tim došlo preko Milanove akademije i smatra da njegov tim radi potpuno ispravno i da bi to treba da radi svaki tim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti