Morata se prisjetio loših dana u Chelseaju: Rekao sam supruzi da ćemo otići što je dalje moguće...

27-godišnji napadač

Morata se prisjetio loših dana u Chelseaju: Rekao sam supruzi da ćemo otići što je dalje moguće...

Španski napadač Alvaro Morata govorio je o tome koliko mu je teško bilo u vrijeme dok je igrao za Chelsea. 

Sjajni napadač je u Londonu proveo godinu i pol, ali nije opravdao 56 miliona eura koliko su Plavci izdvojili za njega, pa je u januaru ove godine odlučio da se vrati u Španiju.

27-godišnjak je potpisao za Atletico Madrid gdje ponovo pruža vrlo dobre partije, a danas se prisjeća koliko mu je zapravo teško bilo na Stamford Bridge stadionu.

"Sretan sam u Atleticu, ne mogu prestati uživati u fudbalu i sada sam sretan", kazao je Morata za Cope.es i nastavio:

"Ljudi koji su radili u Chelseaju i moji saigraču su vjerovali u mene, ali ja nisam. U Engleskoj, kada sam god promašio šansu, imao sam osjećaj da me saigrači gledaju i da misle da ne radim ništa dobro. To me je izluđivalo. Bio je to loš period. Nikada se ranije nisam suočio sa tako ograničenom situacijom. Rekao sam supruzi da ćemo u januaru otići što je dalje moguće jer više nisam mogao da se nosim s tim pritiskom".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Atletico se pojavio, iako sam imao još šest velikih ponuda. Chelsea je želio da ostanem, ali ja sam odlučio da učinim ono što sam želio i prethodnog ljeta", kaže Morata.

On je ove sezone u dresu Atletica odigrao 13 utamica i postigao sedam golova, a to mu je omogućilo povratak u reprezentaciju Španije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Laso
Drvo javorovo!
4 1
Stanley
kloc
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi