7

Komentari (7)

Jugovina
To je ta gradžanska tolerancija ;)
Edis_91
Pa taj isti most ste srušili.....a suživot će biti kad budete poštovali ovu zemlju i ne budete okretali leđa dok je himna
Zaccheroni
Osvjetlite Čitluk
user1676983629
Ovo samo u Mostaru ima,80 posto stanovnika na desnoj obali Mostara nikada nije bilo na Starom mostu niti znaju gdje se nalazi.Čista provokacija.Neka gradonačelnik grada Mostara pozove maturante da dođu na stari most i otpjevaju njima najdražu pjesmu sa naturale večeri a tiče se rušenja Starog mosta.
papagaj
E moji Rođeni, šta vam rade, a vi navijace Želje u kavez hocete, treba vam tako
user1676312914
Šta hoće ovi? Prvo sruše most, slave, pjevaju kako su ga srušili a zatim traže da im se okači šahara na most! Prvo priznati zločine i uzp projekat kao osnov suživota pa ćemo onda lahko ostalo. Čista provokacija.
Njazri94
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.