Mourinho bacio oko na zvijezdu Napolija

Želi Milika

Mourinho bacio oko na zvijezdu Napolija

Trener Tottenhama Jose Mourinho bacio je oko na zvijezdu Napolija, prenosi football.london.

Portugalski trener već neko vrijeme traži napadača za Pijetlove, a čini se kako ga je pronašao u Miliku.

Poljski nogometaš navodno ne želi produžiti ugovor s Napolijem u čije redove je stigao u ljeto 2016. godine, već će zatražiti odlazak.

Osim Tottenhama za njega se interesuju još neke ekipe, a u prvom redu su tu Milan i Atletico Madrid.

Tottenham se uključio jer želi naći zamjenu za Harryja Kanea iz dva razloga. Prvi je činjenica da je Kane često povrijeđen, a Tottenham u tim situacijama nema ama baš nikakvu zamjenu, dok je drugi razlog činjenica da bi engleski napadač mogao napustiti klub na ljeto u potrazi za trofejima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pomenuti izvor prenosi kako je Milikova trenutna cijena 40 miliona eura.

Milik, koji ima 26 godina, ove sezone je vrlo dobar jer je postigao 12 golova u 22 nastupa. On je prethodno igrao za Ajax, Bayer Leverkusen, Augsburg i Gornik Zabrze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi