Mourinho dobio 700 poruka, otkrio ko mu je među prvima čestitao

Po dolasku u Tottenham

Mourinho dobio 700 poruka, otkrio ko mu je među prvima čestitao

E. Škorić

Jose Mourinho je tek preuzeo Tottenham, a priznaje da je dobio brojne poruke nakon novog angažmana.

Mourinho je skoro godinu dana bio bez posla nakon što je napustio Manchester United, ali sada se prihvatio novog izazova u Londonu i to nakon što je Mauricio Pochettino otpušten.

"Možda imam priliku ispričati se što nisam odgovorio na njih 500 na koje nisam mogao odgovoriti. Imam 700 poruka na mobitelu, ali samo sam imao vremena odgovoriti na njih 200", rekao je Mourinho, pa je dodao:

"Ali bilo je lijepo vidjeti kako iz mog posljednjeg kluba Manchestera postoji toliko ljudi koji mi pokazuju to poštovanje, empatiju i osjećaj. Bilo je lijepo zaista. Sve te poruke su mi posebne. Prvi je bio generalni direktor Uniteda Richard Arnold, treći ili četvrti bio je Ed Woodward".

Smatralo se da su Mourinho i Woodward u dobrim odnosima tijekom Portugalčeve vladavine Old Traffordom i vjeruje da će imati sličan pakt s predsjednikom Spursa Danielom Levyjem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da, mislim da ćemo se dobro snaći", rekao je. "Objasnio mi je viziju kluba i prihvatio sam to. To je bio jedan od najvažnijih razloga zbog čega sam prihvatio ovaj posao. Pa kad sam to učinio, to je vrlo dobar početak."

Debi će Mourinho na klupi Tottenhama imati već sutra u 13:30 sati na gostovanju kod West Hama.

Top Komentari

epa
i ja sam mu medju prvim poslao a mene nije spomenuo....
0 1
Mele
15 miliona funti sve nesuglasice rjesava, ako sad uspijes, popravis svoj stil fudbala, imas sanse da budes jos dugo top trener, useres li kao po obicaju, ni Wadford neces moci trenirati..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi