Mourinho 'progovorio': Da li sam se svađao sa Modrićem? Ne! Da li sam se svađao sa Zanettijem? Ne!

Posebni objašnjavao 'neke stvari'

Mourinho 'progovorio': Da li sam se svađao sa Modrićem? Ne! Da li sam se svađao sa Zanettijem? Ne!

Nekadašnji trener Manchester Uniteda Jose Mourinho počeo je ovog vikenda raditi kao stručni komentator na televiziji beIN Sport, a tom prilikom je iznio nekoliko vrlo zanimljivih stavova.

Obzirom da je friško napustio klupu tima sa Old Trafforda, Mourinhu još uvijek najviše postavljaju pitanja o dešavanjima, odnosno stvarima, koje nisu tamo funkcionisale.

Jedna od tih stvari je naravno i odnos sa Paulom Pogbom o kojima otočki mediji i dan danas pričaju. Javna je tajna da se Mourinho i Pogba nisu slagali, a Francuz je naprosto postao drugi igrač otkad je Mourinho dobio otkaz.

Posebni je njihov odnos odlučio da objasni na zanimljiv način.

"Da li sam se svađao sa Lukom Modrićem? Ne. Da li sam se svađao sa Javierem Zanettijem? Ne. Da li sam se svađao sa Marcom Materazzijem? Ne. Da li sam se svađao sa Frankom Lampardom? Ne. Da li sam se svađao sa Nemanjom Matićem? Ne. Mogao bih ovdje sjediti i navoditi primjere dva sata kada su u pitanju igrači s kojima nisam imao nikakvih problema. Evo i Willian na primjer. Da li sam se svađao s njim? Ne. A zašto nisam?", upitao je Mourinho prisutne, pa nastavio:

"U današnje vrijeme, u procesu edukacije igrača, ti kao menadžer ne smiješ biti sam. To vam je kao u porodici. Ako je otac taj koji stalno educira dijete, ono će na kraju voljeti majku, a mrziti oca".

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi