Jose Mourinho donio odluku - Poznato je gdje nastavlja svoju trenersku karijeru

Tvrde mediji iz Italije

Jose Mourinho donio odluku - Poznato je gdje nastavlja svoju trenersku karijeru

E. Oštraković

Već dugo je u Italiji jedna od glavnih tema to da li će Jose Mourinho na kraju sezone napusiti Romu ili će ostati trener ove ekipe.

Naime, jednom od najboljih trenera na svijetu ugovor sa Romom ističe na kraju sezone, ali kako stvari stoje on će biti produžen.

Radio Teleradiostereo, čiji je glavni fokus ono što se dešava upravo u Romi danas je objavio velike stvari kada je riječ o novom ugovoru za Mourinha.

Prema informacijama do kojih su došli, Jose Mourinho će ubrzo javno reći da produžuje ugovor sa Romom.

Navodno će se sve dogoditi naredne sedmice i to u toku intervjua koji će Jose Mourinho dati za Rai, a da li će navodi novinara iz Teleradiostereo biti tačni ostaje da vidimo.

Oglasi

Ugovor Josea Mourinha ističe na kraju sezone, te je mogao da bira da li želi nastaviti da radi u Romi ili želi da ide negdje drugo.

Očito je da je Portugalac prelomio da ostane u Italiji, a sve oko novog ugovora trebalo bi biti dogovoreno početkom naredne godine.

Mourinho je nedavno imao ogromne ponude iz Saudijske Arabije, ali ih je odbio

Imao je Portugalac šansu da napusti Romu, te da preuzme klub iz Saudijske Arabije, ali nije se odlučio na taj potez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno mu je ponuđen dvogodišnji ugovor od jednog kluba iz Saudijske Arabije, a zaradio bi čak 120 miliona eura.

Nakon nekog vremena otkriveno je da je taj klub bio Al Ahli, ali nakon što ih je Mourinho odbio zaposlili su Jorgea Jesusa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti