"Ovo sam sanjao 10 mjeseci"

Vratio se Spinazzola

"Ovo sam sanjao 10 mjeseci"

E. Škorić

Leonardo Spinazzola otkriva kako se osjećao vraćajući se 311 dana nakon razorne povrede toka EURO-a 2020. i 'sanja' da igra za Romu u finalu Konferencijske lige.

Spinazzola je protiv Belgije 2. jula prošle godine pokidao Ahilovu tetivu i bio je izvan terena sve do jučer, kada je ušao s klupe u meču protiv Fiorentine.

"Osjećao sam se dobro otprilike mjesec dana, opušteno na poligonu i jedva sam čekao da se vratim na teren. Svaka minuta na travnjaku mi je sada važna", rekao je Spinazzola za DAZN.

29-godišnjaka su pitali šta mu je prolazilo kroz glavu u trenutku kada je bio pokraj linije terena dok je čekao na ulazak u igru.

"Pomislio sam da je konačno došao trenutak o kojem sam sanjao ovih 10 mjeseci. Osjećao sam se sretno. Najveća sreća bila mi je samo vratiti se na trening s ostatkom ekipe, da budem iskren, i ponovno osjetiti kako je to".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znam da mogu postati bolji kao igrač i da ću biti jači nego što sam bio", dodao je i izrazio želju da u Tirani 25. maja protiv Feyenoorda zaigra u finalu Konferencijske lige.

“Stvarno sam se nadao da ćemo ići u finale za Romu, za navijače, ali i za mene samog. Važno je samo sanjati da ću igrati u tom finalu i ponovno se osjećati kao nekad", dodao je.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Eh moj spina... Dzaba sve kad je tijelo loseg kvaliteta. Dzaba sto što si najbolji bek svijeta
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi