Može li dvojac iz Premier lige biti dovoljna utjeha Realu za gubitak Ronalda?
Danski veznjak mogao bi biti jedno od dva velika pojačanja Reala iz engleske Premier lige

Kraljevi dovode dvije zvijezde?

Može li dvojac iz Premier lige biti dovoljna utjeha Realu za gubitak Ronalda?

E. Škorić

Real Madrid je navodno zaintersesovan za Marcusa Rashforda i Christiana Eriksena.

Od dana kada je Cristiano Ronaldo prešao u Juventus, u Real Madridu se sve srušilo kao kula od karata, mada se odlaskom Julena Lopeteguija i dolaskom Santiaga Solarija situacija malo i sredila.

Međutim, jasno je i predsjedniku Florentinu Perezu i navijačima da klubu nedostaje još neka velika zvijezda poslije gubitka Ronalda, a posebno sada kada se sve više govori da će klub napustiti Karim Benzema i Gareth Bale na kraju sezone.

Real se dovodio u vezu sa mnogim vrhunskim igračima, a danas se engleskim portalima širi vijest o interesu Kraljeva za dvije premierligaške zvijezde.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno je Perez odlučan da dovede Marcusa Rasforda iz Manchester Uniteda, koji igra konstatno na Old Traffordu ove sezone, te jednog od ključnih igrača Tottenhama Christiana Eriksena.

Nema sumnje da bi navijači bili zadovoljni ovakvim pojačanjima, a u Realu je plan da na ove igrače potroše oko 90 miliona funti. Rashforda bi platili 50, a Eriksena 40 miliona. Jasno, nešto se tu pitaju i United i Tottenham, a i stalno se pojavljuju novi igrači koje Real pokušava da dovede, pa ne treba donositi nikakve zaključke već sada kada se nije završio ni prvi dio sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi