Može šta hoće: Guardioli ponovo nevjerovatna cifra za pojačanja
Foto - EPA

City neće štediti

Može šta hoće: Guardioli ponovo nevjerovatna cifra za pojačanja

M. Šljivak

Manchester City omogućit će menadžeru Pepu Guardioli još jednu veliku kupovinu.

Španski stručnjak ulazi u svoju posljednju sezonu na klupi Građana, a očigledno da je želi okončati na spektakularan način, pa će mu biti omogućeno da ovog ljeta bude među glavnim na transfer tržištu.

Tako će Guardiola za ovaj prelazni rok imati na raspolaganju čak 300 miliona funti, a predviđeno je da se za taj novac kupe četvorica fudbalera.

Prioritet je dovođenje dvojice centralnih defanzivaca. Guardiola nije zadovoljan trenutnim i želi pojačati odbranu, a sa Građanima se povezuje veliki broj fudbalera, među kojima su Kalidou Koulibaly, David Alaba, Nathan Ake...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, potrebna mu je i zamjena za Leroyja Sanea koji je otišao u Bayern, a četvrto pojačanje će također biti ofanzivni fudbaler, eventualno napadač.

Guardiola će sasvim sigurno ispuniti određene želje za narednu sezonu, a ostaje nam da vidimo hoće li City uspjeti da skine Liverpool s trona.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Bernardo Silva moze da igra na krilu i u veznom redu, ali nije dovoljan da zamjeni Sanea i Davida Silvu sigurno. Mahrez isto moze da igra obe strane, ali jednog ofanzivca treba da kupi sigurno.. U odbranu je ulozio preko 300 miliona i opet mu nek fali..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije