Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Mladi Holanđani 1,70, Budućnost 1,73

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Mladi Holanđani 1,70, Budućnost 1,73

Sponzorski tekst

Većina prvenstava je na ljetnoj pauzi, ali u epicentru su kontinentalno takmičenje do 21 godine i uvod u uzbuđenje Lige prvaka. Kladionice Mozzart pripremile su dvije najjače kvote za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica na programu.

Danas su u ponudi dvije promo kvote, jedna za mladu reprezentaciju Holandije protiv vršnjaka iz Gruzije u borbi za četvrtfinale Evropskog prvenstva, i pobjeda Budućnosti nad Atletico Escaldesom u preliminarnim utakmicama za prvi kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

HOLANDIJA M21 - GRUZIJA M21 (UTORAK, 18.00), KEC 1.70

Reprezentacija Holandije startovala je u grupi A kao glavni favorit, ali je u prvom kolu igrala vrlo oprezno, remizirajući bez golova sa Belgijom. Izabranici Ervina Van de Loja imali su dosta problema u meču protiv Portugala. Remi 1:1 doveo je Oranje do trećeg mjesta na tabeli, a najbolja dvojica idu u nokaut fazu. Gruzijski tim je trenutno glavno otkriće omladinskog EURO-a. U prvom kolu samouvjereno su pobijedili Portugal rezultatom 2:0. Zatim su u drugom odigrali 2:2 sa Belgijom i nakon dva kola su na vodećim pozicijama u grupi sa četiri boda.

ATLETIK ESCALDES - BUDUĆNOST (UTORAK, 15.00), DVOJKA 1.73

Prošle sezone Athletic Escaldes je prvi put u svojoj istoriji osvojio prvenstvo Andore. U 28 kola ekipa Fedea Besona zabilježila je 19 pobjeda i šest remija, što je na kraju donijelo 63 boda i zlatne šampionske medalje. Escaldes je najbolji učinak u ligi imao u defanzivnoj liniji, koja je primila samo 19 golova. U posljednja dva kola žuto-plavi su savladali Engordani (7:1), nakon čega su izgubili od Intera (1:2). Budućnost je prošle sezone po šesti put osvojila titulu prvaka Crne Gore, sa kojom se plasirala u polufinale pretkola. Podgoričani su u 36 prvenstvenih kola upisali 20 pobjeda i deset remija, osvojivši 70 bodova. U posljednjoj utakmici bijelo-plavi su savladali Monar u gostima (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.