Kec na mlade Nijemce i Italijane, najveći na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kec na mlade Nijemce i Italijane, najveći na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

A poslije nacionalnog fudbala - nacionalni fudbal. Ali za mlade.

Mozzartove kladionice za danas su odabrale dvije kvote sa Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, koje će uvijek biti najveće na svijetu. U pitanju su kečevi na Njemačku protiv Izraela i Italiju u okršaju sa Francuskom.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

NJEMAČKA U21 - IZRAEL U21 (ČETVRTAK, 18.00), KEC 1.38

Reprezentacija Njemačke nastupila je vrlo moćno u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za mlade, a nije naišla na ozbiljniji otpor Poljske, Izraela, Mađarske, Letonije i San Marina. Panceri su u deset mečeva ostvarili devet pobjeda, a sa osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Izraela stigli su do šampionata čiji pehar brane. U prvom kolu grupe C sastaju se sa Izraelom. Tim Guya Luzona pokazao se jačim protiv Poljske i pobijedio Poljake za jedan poen, prije nego što je nakon izvođenja jedanaesteraca eliminisao Republiku Irsku u U play-offu.

FRANCUSKA U21 - ITALIJA U21 (ČETVRTAK, 20.45), KEC 2.40

Francuski tim nije bio u najtežoj kvalifikacionoj grupi, jer su se za ulaznicu za EURO borili sa Ukrajinom, Srbijom, Farskim Ostrvima, Sjevernom Makedonijom i Jermenijom. Svoj status favorita u potpunosti je opravdao, budući da u 10 mečeva nije doživio nijedan poraz i da je u njima protiv protivnika postigao 31 gol. Francuska je dovela veoma moćnu ekipu na takmičenje, gdje su zvijezde u svakoj liniji. Rival na startu Grupe D je Italija, koja takođe nije imala problema u kvalifikacijama, kada je lako izborila grupu. Azurini nisu naišli na otpor Republike Irske, Švedske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Luksemburga, osvojivši grupu sa 24 od 30 mogućih bodova, bez ijednog poraza.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.