Kečevi na Shamrock i Vasco da Gamu je najveći na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kečevi na Shamrock i Vasco da Gamu je najveći na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Čak i onim danima kada su sva fudbalska prvenstva u punom jeku, ponedeljkom na listi nedostaje ponuda. Sada, kada su sva prvenstva gotova, a Evropsko prvenstvo za mlade ima dan pauze, ta ponuda je još tanja. Međutim, to nije spriječilo Mozzart kladionice da vam prirede iznenađenje.

Otkrili su dvije zanimljive fudbalske utakmice, gdje će pobjede domaćeg tima dati najviše kvote na svijetu. U pitanju su šampionati Republike Irske i Brazila, šanse na trijumfe Sharmrocka i Vasca de Game neće biti tolike nigdje na planeti.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

SHAMROCK ROVERS - DERRY CITY (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 2.10

Roversi su nešto slabije krenuli u prvenstvo, ali su nakon toga uspjeli podići formu i probiti se do vrha tabele. Sada su nakon 22 kola, što je nešto više od polovine takmičenja, prvi sa četiri boda više od drugoplasiranog Derry Cityja. Danas igraju protiv njega, pa imaju priliku da povećaju prednost. Shamrock je u dobroj formi, iz posljednja četiri kola dobio je 10 od mogućih 12 kola. Ne možemo isto reći i za Derry City, nakon četiri meča bez trijumfa (po dva remija i poraz) pobijedili su Cork City rezultatom 2:0. Ovo će biti četvrti meč između Shamrocka i Derryja ove sezone. U februaru je Derry trijumfovao u Superkupu Republike Irske 2:0, a početkom marta u prvom prvenstvenom okršaju sa 2:1. Zeleno-bijeli su se revanširali 1. maja pobjedivši kao gosti sa 2:0.

VASCO DE GAMA - CUIABA (UTORAK, 02.00), KEC 2.25

Vasco da Gama je u velikom problemu, nanizao je šest uzastopnih poraza, odnosno 10 mečeva bez pobjede. Vasco je jedini trijumf u brazilskom prvenstvu ove sezone upisao u prvom kolu, sredinom aprila, kada je kao gost savladao Atletico Mineiro sa 2:1. Od tada je osvojio još samo tri boda, pa je pretposljednji na tabeli. Večeras Vaska očekuje izuzetno važna utakmica, u goste mu dolazi Cuiaba, koji je takođe loš kandidat za ispadanje. Gosti su 16. na tabeli, prvi iznad crte, sa 12 bodova. Od toga su osvojili osam u prethodnih pet kola. Vasco i Cuiaba su se posljednji put sastali još 2015. godine, kada su u dva meča Kupa Brazila odigrali 1:1 i 0:0. Vasko je prošao dalje zahvaljujući golu u gostima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti